Vi är nu äntligen återförsäljare av de vattentäta väskorna/fodralen från EWA-MARINE. Tyska EWA-MARINE har tillverkat de välkända vattentäta väskorna, som är gjorda i specialplast för en rad olika kamera/video modeller, under en lång tid.

Så gott som samtliga kameratyper passar i dessa efterlängtade väskor. Systemkameror, digitala, kompakta och videokameror monteras lätt och kan därefter användas för undervattensbruk, men även i andra tuffa förhållanden som t.ex. på kanotfärden.

Kvaliteten är hög och nöjda användare finns numera runt hela världen! Det fina är att väskorna tar minimalt med plats, är lätta att använda och ger en helt ny dimension för fotografering under tuffare förhållanden! EWA-MARINE väskan användes för fotona nedanför.
   
Vid beställning av de vattentäta väskorna/fodralen från EWA-MARINE länka in på www.ewa-marine.de för att hitta just din modell. Notera sedan betäckningen och kontakta oss. Vid behov av hjälp går det självklart bra att kontakta oss! Vid beställning ring 0707-40 70 80 eller besök vår butik i Staffanstorp på Kornvägen 1. Det går även bra att lämna beställning på info@divesports.se